Piepschuim letters

Decoreer je muur met piepschuim letters. Versier de kinderkamer met de naam van je kind of gebruik de letters in je hal of woonkamer. Naast namen is het ook leuk om bijvoorbeeld woorden op te hangen die voor jou belangrijk zijn of die jou inspireren.

piepschuim lettersLetters van piepschuim kopen

Er zijn verschillende doe-het-zelf zaken die kant en klare piepschuim letters verkopen. Daarnaast kan je deze letters ook bij diverse webshops bestellen.

De keuze is ruim. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, groottes en lettertypes. Naast letters met een egale kleur kan je ook kiezen voor letters met een patroontje. Er zijn veel mogelijkheden waardoor je de letters precies zo kan samenstellen hoe jij ze wilt.

Maak de letters zelf

Wil je dat jouw letters van piepschuim echt persoonlijk zijn? Dan kan je ervoor kiezen om ze zelf te maken. Je kan het helemaal zelf doen door letters uit piepschuim snijden, of je maakt het jezelf iets makkelijker door blanco piepschuim letters te kopen. Deze kan je vervolgens versieren hoe jij het wilt. Je kan ze verven of er papier of behang op plakken.

One Comment

  1. Alice Imhof-Smit

    Hallo,
    Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor 5 letters: ALAAF van 120cm hoog en 20 cm dik.

Leave a Reply

Back to top